top of page

13/6 ANAKONDA SHARK

unnamed-2.jpg

Anakonda Shark on keväällä 2018 perustettu yhtye, jonka musiikin ytimessä on hauskanpito ja improvisointi. Musiikissa yhdistyvät tanssittavat ja koukuttavat riffit sekä 70-luvun jazz-funk sekoittuen myös modernimpiin äänimaailmoihin. Ryhmä ei halua lukita musiikkia ja ilmaisua tiukasti raameihin, vaan mennä musiikin ehdoilla sinne, minne se milloinkin johdattaa.

Kitaristi Ville-Veikko Airaniemi on laajan musiikillisen kiinnostuksensa ja persoonallisen soittotyylinsä ansiosta vaikuttanut monissa eri yhtyeissä niin maailmanmusiikin, jazzin kuin pop-musiikin saralla.

Okko Saastamoinen luotsaa omaa OK:KO yhtyettään, jonka uusi albumi ”Syrtti” on saanut paljon suitsutusta. Myös OK:KO:ssa soittava Jarno Tikka on kysytty saksofonisti, jota voi kuulla näiden lisäksi esimerkiksi Alder Ego -yhtyeessä.

Eero Seppä painottaa bassonsoitossaan soittimensa ominaispiirteitä: selkeyttä, varmuutta ja luotettavuutta, ja on siksi kysytty basisti monissa suomalaisissa jazzyhtyeissä, kuten Sami Saari & Jazzpojat, AR Quartet ja Kalevi Louhivuori Quintet.

 

Jarno Tikka - saksofoni 

Ville-Veikko Airaniemi - kitara 

Eero Seppä - basso

Okko Saastamoinen - rummut

Kuva: Jari Flinck

bottom of page