top of page

23/5 KaTu MiAu

KaTuMiAu_kuva.jpg

KaTu MiAu on nuorista 17–18-vuotiaista muusikoista koostuva uusi ja energinen jazz-kokoonpano. Yhtyeen sävellyksissä kohtaavat sekä perinteisempi jazztraditio että tämän päivän moderni jazz-musiikki. Suureen rooliin nousee improvisointi ja vapaa musiikillinen ilmaisu. Nelihenkisen yhtyeen muusikot ovat kaikki Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijoita jazzmusiikin aineryhmässä. 

Kasper Halttunen on jyväskyläläinen rumpali, joka tunnetaan kotikaupungissaan mm. Jazz JKL Collectiven riveistä ja hänen soittoaan on kuultu myös paljon muissa erilaisissa projekteissa jazzin ja muun kevyen musiikin saralla.

Milo Mäkelä on helsinkiläinen kitaristi, joka tunnetaan parhaiten jo kaksi albumia julkaisseesta Milo & Moses -jazztriosta. Jazzin soiton lisäksi Mäkelä tekee myös aktiivisesti biisejä omalle bändilleen sekä muille nuorille artisteille.

Aukusti Annala on vantaalainen saksofonisti ja Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen lisäksi Annalalla on myös vuoden verran kokemusta Yhdysvaltojen musiikinopetuksesta musiikkilukiossa sekä New England Konservatoriossa. 

Tuomo Purhonen on nurmijärveläinen basisti, jolla on jazzin lisäksi taustaa myös klassisen ja muun kevyen musiikin rintamalta. Nykyään hän soittaa mm. Alex & Linnakundit -yhtyeessä.

Milo Mäkelä - kitara

Aukusti Annala - saksofoni

Tuomo Purhonen - basso

Kasper Halttunen - rummut

bottom of page